Waar zijn wij goed in?

WiFi op maat

ICT Heiloo levert u een maatwerk WiFi oplossing. Daarom komen wij eerst bij u langs voor een nauwkeurige inventarisatie van de ruimten waarin u WiFi wilt ontvangen. Daarna ontvangt u van ons een maatwerk offerte. Wij plaatsen en configureren het draadloos WiFi-netwerk, maken een apart gastnetwerk en controleren de veiligheid van uw Wifi-netwerk. Daarnaast kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor het beheer en onderhoud van uw WiFi netwerk.


Camerabeveiliging

ICT Heiloo levert camerabeveiliging oplossingen.


Systeembeheer en netwerkbeheer

Met ons systeem- en netwerkbeheer bieden wij u onderhoud voordat u zelf merkt dat het nodig is. Wij controleren dagelijks de back-up, en minimaal één keer per week de server(s). Daarnaast controleren en onderhouden we de apparatuur en zorgen voor updates van de server en programma’s. Tevens monitoren wij realtime de beschikbaarheid van uw mailserver en of u op een blacklist staat.

dedicated-server-slider-39


Reparatie van computer, laptop, tablet en smartphone

Uw laptop start niet meer op, u heeft uw smartphone laten vallen, een grote barst in het scherm van uw tablet. Erg lastig als een van uw apparaten het niet meer doet. Bij ICT Heiloo kunt u voor reparatie en onderhoud van uw computer, laptop, tablet of smartphone terecht.  Wij zorgen er voor dat uw apparatuur vakkundig wordt gerepareerd.

Blue


Service aan huis of kantoor

Heeft u problemen met uw netwerk, printer, computer, laptop, tablet of WiFi verbinding?
Wij komen bij u op locatie langs om uw problemen- en of storingen direct op te lossen.